Kuu peegeldus

70,00 

Kuu sümboliseerib pidevat taassündi ja kõikide asjade tsüklilist loomust (tõusud ja mõõnad). Teda on aegade jooksul seostatud tervenemise ja eneseleidmisega. Lisaks on ta seotud intuitsiooni, emotsioonide ja alateadvusega. Tohutu jõud, mis on rahuliku ja pehme olemuse all peidus. Valides kuu, valid sisemise transformatsiooni ja kasvu.

Mandala keskel on rombi sümbol, mis on võimas märk rikkusest, julgusest ja eneseväljendusest. Sümboliseerides võitu. Pikendatud otstega romb sümboliseerib kasvu ja külluse laienemist elus.

Ring rombi sees tähistab rahu, iseenda aktsepteerimist ja rahulolu.

Mandala on ümbritsetud mäekristallidega. Mäekristall on oma olemuselt puhta ja selge vibratsiooniga häälestaja. Sümboliseerides ühtsust ja puhtust. Tänu unikaalsele aatomvõrele, peetakse neid kristalle planeedi kõige võimsamaks tervendajaks ja energiate tasakaalustajaks. Neis on olemas kõikide värvitoonide lainepikkused.

Mandalat vaadates lase kuu tervendaval energial juhtida end enesemõistmise ja uuenemise teekonnale.

Ringikujulised mustrid aitavad meelt rahustada ning edendada tasakaalu ja harmooniat. Keskendudes mandala keskmele, saab siseneda meditatiivsesse seisundisse ja uurida oma sisemist mina.

Sinist värvi seostatakse sageli kurgutšakraga, mis esindab suhtlemist ja eneseväljendust. See on usalduse ja rahulikkuse värv, mis sageli sümboliseerib vett ja taevast. Sinine võib tuua meie meeltesse selgust ja rahu, aidates meil ühendada oma intuitsiooni ja sisemise tarkusega.

Kuldne seevastu on vaimse valgustuse, tarkuse ja kõrgema teadvuse värv. Seda seostatakse sageli kroontšakraga, mis esindab ühendust jumaliku ja universumiga. Kuldne võib aidata meil kasutada oma sisemist jõudu ning tuua sisemise rahu ja vaimse valgustatuse tunde.

Sinine ja kuldne koos võivad luua võimsa kombinatsiooni, mis esindab vaimu, keha ja hinge vahelist harmooniat. Need värvid võivad aidata meil uurida oma sisemist olemust ja luua ühenduse kõrgema teadvusega, tuues meie ellu uuenemisenergiat.

Müüdud

  • Mõõdud: 30cm (12″)
  • Toepind: lõuend raamil
  • Kaitse: maal on kaetud akrüüllakiga, mis toimib kaitsena ning annab maalile pikema eluaja
  • See on unikaalne originaalmaal
  • Maal on signeeritud
  • Maaliga tuleb kaasa sertifikaat, mis tõendab selle autentsust.
Mõõtmed 30 × 5 cm
Shopping Cart
Scroll to Top